• Home
  • Αισθητική προσώπου
  • Θεραπείες Προσώπου
  • Schrammek

Θεραπεία προσώπου - SCHRAMMEK

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

HYDRO VITAL

Η ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ενυδάτωση....κι όχι μόνο.....

Η νέα θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης της DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK φροντίζει και περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία που ενισχύει τις ιδιότητες δέσμευσης της υγρασίας του δέρματος. Η επιδερμίδα ηρεμεί και η απώλεια της υγρασίας αποκαθίσταται. Η κυκλοφορία βελτιώνεται αισθητά και οι γραμμές και οι ρυτίδες που προκαλούνται από τη ξηρότητα υποχωρούν. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή, μαλακή και γεμάτη ζωντάνια. Το πρόσωπο είναι όμορφο, νεανικό και δροσερό.

 

THE ANTI-AGING TREATMENT

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΙΑ ΩΡΙΜΕΣ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Η DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK προτείνει για τις ώριμες, γερασμένες και απαιτητικές επιδερμίδες μια πρωτοποριακή θεραπεία που βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό βοτάνων και φυτικών προϊόντων. Άλλωστε η εταιρία αυτή έχει ειδικευτεί στον τομέα της αντιγήρανσης. Για ένα πρόσωπο ξανά νεανικό και για μια ....Αισθητική υψηλού επιπέδου η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK είναι σήμερα αυτό που θα σας δώσει τα πιο δυνατά αποτελέσματα.

 

THE SUPER BEAUTY LIFTING TREATMENT 

Ειδική αγωγή με πολυβιταμίνες για τη σύσφιξη των ιστών στα δέρματα που παρουσιάζουν χαλάρωση. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επαναδραστηριοποιεί τη καλή λειτουργία των κυττάρων, μειώνοντας παράλληλα το βάθος των ρυτίδων.

 

THE POWER NECK LIFTING TREATMENT

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

Αναγέννηση - Αντιγήρανση - Σύσφιξη - Ομορφιά

Οι μοναδικές ιδιότητες των Green Peel Herbs - τα ειδικά βότανα που χρησιμοποιούνται στη μέθοδο βαθιάς απολέπισης - είναι τώρα στην υπηρεσία της φροντίδας του λαιμού.

Ο λαιμός είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος και δέχεται πολύ γρήγορα τις επιπτώσεις του χρόνου. Η περιποίηση και η φροντίδα του είναι επιτακτική και απαραίτητη.

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία της DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK, THE POWER NECK LIFTING TREATMENT, προσφέρει Αναγέννηση, Αντιγήρανση, Σύσφιξη και Ομορφιά για το λαιμό.

 

THE ANTI-STRESS TREATMENT

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ

Πρωτότυπη και ιδιαίτερη θεραπεία με καταπραΰντικές και αγχολυτικές επιδράσεις. Ανακουφίζει τις επιδερμίδες που παρουσιάζουν ευαισθησίες κοκκινίλες και ερεθισμούς. Συσφίγγει τα τριχοειδή αγγεία απομακρύνοντας την γενική ερυθρότητα που εμφανίζουν οι ευαίσθητες επιδερμίδες. Αυξάνει την άμυνα του δέρματος στους εσωγενείς και εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα ο συνδυασμός των φυτικών προϊόντων και των βοτάνων, με την αγχολυτική τους δράση, καταπολεμά το stress, και προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση. 

 

THE EYE CARE TREATMENT

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Για τα μάτια σας και μόνο...

Τα μάτι είναι η ζωντανή απόδειξη της ψυχικής μας υγείας. Το βλέμμα μέσα από καθαρά και περιποιημένα μάτια δίνει μια άλλη διάσταση στην όψη του προσώπου. Η DR. MED CHRISTINE SCHRAMMEK με την πολύχρονη εμπειρία της στην αισθητική, με τα πρωτοποριακά της προϊόντα που βασίζονται σε απολύτως φυτικά συστατικά προτείνει μια διαφορετικού ύφους θεραπεία ματιών. Η θεραπεία αυτή μειώνει της ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τα ανακουφίζει και μειώνει τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα των ματιών.

 

THE ACTIVE CLEARING TREATMENT

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ "ΑΚΑΘΑΡΤΑ" ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΑΚΜΗ

Το λιπαρό, ιδιαίτερα "ακάθαρτο" δέρμα και το δέρμα με ακμή αποτελούν ένα από τα πιο συνήθη προβλήματα στην αισθητική. Η DR. MED CHRISTINE SCHRAMMEK σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα, παρουσιάζοντας αυτή τη νέα θεραπεία. Μια απόλυτα αποτελεσματική θεραπεία που προλαμβάνει τις τρεις αιτίες μόλυνσης της επιδερμίδας και προκαλούν τα προβλήματα της ακμής. (Σμηγματόρροια, Θυλακιώδη Υπερκεράτωση, Διείσδυση μικροβίων που σχηματίζουν βλάβες όπως φλύκταινες κτλ.). Η θεραπεία αποτελείται από ένα συνδυασμό μαλακών και μη επιθετικών προϊόντων με πλούσια ενεργά συστατικά και θρεπτικές ιδιότητες.

Αποτέλεσμα: Πρόσωπο, καθαρό, όμορφο τέλειο.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

MELA WHITE

To φαινόμενο της Υπερμελάγχρωσης

Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Τις κληρονομικές ή γενετικές φακίδες που εμφανίζει ένα άτομο στο πρόσωπο του τις συνηθίζει με τον καιρό μπορούν να χαρακτηριστούν μάλιστα και χαριτωμένες. Τις επίκτητες όμως υπερμελαγχρώσεις, δεν μπορεί να τις αποδεχτεί και αποτελεί συχνά ένα ψυχολογικό "βάρος". Άλλωστε το φαινόμενο αυτό έχει και την πιο συχνή εμφάνιση. Τα πρώτα καφέ σημάδια συνήθως περνάνε απαρατήρητα, αλλά όταν αυτά εξελιχθούν σε σκουρόχρωμες κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ τότε πρέπει πλέον να ακουλουθηθεί θεραπεία. 

Οι περισσότερες γυναίκες θα λέγαμε ότι 'σέρνουν' χρόνια αυτό το πρόβλημα αφού πειραματίζονται με διάφορες μη αποτελεσματικές μεθόδους. Ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων αυτών έρχονται σε εμάς όταν το πρόβλημα έχει γίνει πλέον χρόνιο και πολυπαραγοντικό.

Γνωρίζουμε ότι το Green Deep Phytopeeling ή το Green Energy Peel είναι μέθοδοι που μας δίνουν ένα καταλυτικό και άμεσο αποτέλεσμα πάνω στο πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης. Η DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK στην προσπάθειά της να ολοκληρώσεις την έρευνα της πάνω στο πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης δημιούργησε τη σειρά MELA WHITE. Η συγκεκριμένη σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν συντήρηση και τελειοποίηση του αποτελέσματος μετά από θεραπεία Green Deep Phytopeeling ή το Green Energy Peel, είτε ανεξάρτητη από αυτό. Ας αναλύσουμε όμως αυτό το δερματολογικό φαινόμενο.

 

THE HERBAL VITAL TREATMENT

ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ 

Η 40χρονη χρήση των ειδικών βοτάνων Green Peel Herbs που χρησιμοποιούνται στο GREEN PEEL DEEP PHYTOPEELING έδειξε ότι αυτά τα βότανα μπορούν να δώσουν τα συστατικά και τις ιδιότητες τους στο δέρμα χωρίς να προκαλούν απολέπιση. Η θεραπεία HERBAL VITAL είναι μια αναπλαστική, αναζωογονητική θεραπεία που βασίζεται στις εξαιρετικές ιδιότητες των βοτάνων χωρίς όμως να προκαλεί ορατή απολέπιση.

Η HERBAL VITAL TREATMENT είναι η θεραπεία που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την κυτταρική ανάπλαση και οξυγονώνει τα κύτταρα. Το δέρμα γίνεται σφιχτό, υγειές, νεανικό και όμορφο.